Strandkungens 

 kennel

Strandkungens Darling

Darling, eller Dalle eller Snella-Bella som hon också kallas, kom tillbaka till kenneln vid 14 veckors ålder. Hon var då superstressad och svårt sjuk i en obehandlad urinvägsinfektion men med duktiga veterinärer och en massa mediciner och  tålamod lyckades vi häva denna och avsluta medicineringen efter 13 månaders behandling. 

Idag är Darling den underbaraste lilla tjej man kan tänka sig, pigg och glad och utmanar gärna de andra på ett race längs stranden. Ingen av de andra hinner med henne, möjligen Nova,  och hon njuter av livet, verkar det.

Den taskiga starten i livet för Darling gjorde att hon var mycket känslig för psykisk och fysisk stress under unghundsfasen och därför finns det inga planer på att HD/AD-röntga henne ens nu som mogen dam. Hon är mentalbeskriven.

Darling är en social, pigg och nyfiken tjej som gärna hittar på bus. Hon hade en sen tonår och pubertetsbeteende, inte mycket bet på henne, men vi kom så långt att hönsen fick vara ifred.

Darling är den absolut snällaste hunden, hon visar aldrig någon aggressivitet. Hon tycker det är rätt läckert med agility och spår. Vi har så smått börjat med rallylydnad också men allt får ta den tid det tar för att undvika stress.

Darling är diplomerad Besökshund. Cool och artig rör hon sig obehindrat bland såväl äldre som yngre personer, med eller utan funktionshinder. Darling njuter av att gå runt och gosa med äldre människor likaväl som att sitta och trösta eller lyssna till barn. Hon älskar att bara "vara" hos människor som pysslar med henne. 

En genommysig tjej som bor i Färjestaden hos Kinka, Micke och Bambi!

Strandkungens Darling

e. Vallgårdens Monsieur Aragon

u. Strandkungens Bambina

född/born 2010 04 29

Egen uppfödning/Strandkungen's Breeding

Dipl Besökshund

Ej tillgänglig för avel!